domingo, 30 de noviembre de 2014

Visita oficial del President Artur Mas

Artur Mas, actual president de la Generalitat de Catalunya, va fer una visita oficial al pobre de Sitges el passat 28 de novembre. El president va ser rebut per l'alcalde, Miquel Forns, els regidors de l'ajuntament i els representants de diverses entitats de la societat civil com el Cinema Prado o el Cinema Retiro. El president anava acompanyat el Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea. A dos quarts d'una de la tarda ha fet la seva entrada a l'ajuntament puntualment. La reunió ha durat una hora aproximadament i, un cop finalitzada la reunió, Mas ha signat el Llibre d'Honor de Sitges. 

La major part de l'acte institucional ha tingut lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament a la primera planta. Els dos polítics van debatre sobre el dret a decidir de Catalunya i el paper que té Sitges en aquest ja que, al haver 80 nacionalitats diferents, la localitat s'ha caracteritzat per tenir un caràcter acollidor.

Abans de l'entrada a l'Ajuntament, els veïns de la localitat han rebut al President mostrant-li tot el seu recolzament en el procès independentista. 





No hay comentarios:

Publicar un comentario